canimoglum_2020 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık doktorumuz ufak ugak yoğurt file de meyve sebze vermeye başlayabilirsin dedi henüz erken ve tedirginim kilosu 6450 boyu 60 cm acaba bu durumu yaşayan varmı başka
Kekmez canimoglum_2020 yani hiç bir şey verilmez benim bildiğim ve yaptığım ben 6 ay asla su bile vermedim mama falan vermedim ve açıkçası bu tür şeylere de sıcak bakmıyorum 6 aydan sonra ek besine başlamıştım tabi ki bilemiyorum sizin ve doktorunuzun kanaati
Filizz66 canimoglum_2020 benim kızım 4ay 4 günlük yoğurt ve meyveyle başladık buğünde bebe bisküvisinin içine mama koyup tadımlık yaptık ama ben sadece mama ile besliyorum ve iştahlı olmadığı içinde doktor ek gıdaya başla dedi zaten ben Almanya’da yaşıyorum burda 4. Ayda başlatıyorlar tadımlara. Benim kızım 6.420 kilosu boyuda 63
canimoglum_2020 Kekmez kilo alımında sütüm yetersiz olduğu için mama da veriyorum maalesef ama ek gıda kararsız kaldım açıkcası en azından 5 5,5 olmak istiyorum
canimoglum_2020 Filizz66 maşallah Allah bağışlasın bisküvi sakıncalı değilmi sebzeler vs daha iyi olmazmı
Filizz66 canimoglum_2020 mama içmedi belki onu yer diye düşündüm ama pek sevmedi gibi geldi bi çay kaşığı anca yedirdim gerisini bıraktım
canimoglum_2020 Filizz66 bebe bisküvi içinde şeker var evde yapın nette çol güzel tariflervar şekersiz
canimoglum_2020 Filizz66 valla ben önce tatsız tuzsuz ne var onu denicem yedircem önce onlara alışsın