nurelem Kızlar netten toplu bi şekilde mama siparişi vercem, benim gibi netten toplu mama alan var mı , var ise hangi siteden alıyor hangi siteleri önerirsiniz?
Sadiyealp nurelem olmaz mı su an hepsiburadaan alıyorum hatta bebelac gold 3 numara nutricare 1800 gr mı 155 tl aşırı uygun trendyol danda çok aldım
ikizerkekannesi nurelem migros sanal carfursa hepsi burada e bebek hepsini denedim hiç bir sorun yaşamadım
delilah hepsiburadadan ve birkaç eczane sitesinden alıyorum birde ebebekten genelde . memnunum en çok ebebekten memnunum
delilah nurelem ebebekten en çok memnunum çünkü 3 gün içinde gelir en önemlisi tabi stoklar doluysa mesela bikaç kez benim siparişimden daha az varmış depoda ama ben arayıp ne kadar varsa onu yollayın zor durumdayım burda eczanede bulamadım dedim normalde böyle birşey yapamazsın ama mama olduğu için hassas davrandılar öbür gün kargo gelmişti . ikincisi mamalar her daim tazedir üretim tarihi çok yenidir çünkü sürekli satış halinde bir yer yani nerden aldığın belli kocaman ebebek. ben hep memnun kaldım yenidoğandandan itibaren 17 aydır alışveriş yapıyorum mama alıyorum tecrübeliyim artk
nurelem Sadiyealp canım cok teşekkür ederim kafam karıştı açıkçası, yorumlarda okumuştum netten gelen mama bozuk cıktı felan diye o yüzden cesaret edememiştim. Peki tarihleri ileri mi hepsi buradanın
Sadiyealp nurelem evet canım ileri tarihli oluyo benim bu zmana kadar aldığım manalarda hiç yakın tarihli yoktu gecende aldım mesela 1 seneydi son kullanım. Ve hiç bozuk mama denk gelmedi o kadarda internetten alıyorum. Al bence güven trendyol hepsi burda gittigidiyor bazen bi indiirm yapıyo aklın şaşar 😂
Cansu331 nurelem kırmızıbeyazdan ve hani bana dan aldım ikisinden de memnunum hatta az önce yine sipariş verdim
Mutluluk nurelem normalde kırmızıbeyaz sitesinden alıyorum canım Şuan Hepsiburada indirim var ordan söyledim daha önce de söylemiştim bir sorun olmadı