tospikannesii Grip oldum 🤦🏻♀️ Bebeğime bulaşacak diye korkuyorum, olan var mı bebeği küçükken, nasıl atlattınız?
ozgurkus tospikannesii ben bebeğim 2 aylıkken domuz gribi oldum çift maske taktım her emzirmede elimi yıkadım göğsümü yıkadım.Emzirme dışında kucağıma almadım ilgilendi eşim ve annem bebeğimle ve ona bulaşmadı.Geçenlerde tekrar grip oldum bol ıhlamur içtim portakal suyu içtim sabah akşam parol aldım 1 haftada atlattım ve asla maskeni çıkarmadım evde.Geçmiş olsun.
ecem34 tospikannesii bol su ve c Vitamini canım. Ekstradan zencefilli ballı limon sıcak su çok iyi geliyo. Çok geçmiş olsun
tospikannesii ozgurkus teşekkür ederim bende maske takıyorum ama gece uyurken nasıl takılmam bilmiyorum 😪 bebeğim de benimle yatıyor, beşiğinde asla uyumuyor 🤦🏻♀️ Şimdi zencefilli limonlu çay yaptım, parol bende içeyim o zaman
tospikannesii ecem34 şuan zencefilli limonlu çay içiyorum 🤦🏻♀️ Maskeyle geziyorum evin içinde, ama gece benimle uyuyor bebeğim, ne yapıcam bilmiyorum
ozgurkus tospikannesii maske takın :( bende birlikte uyudum hastayken bebeğimle maskeyle uyudum mecbur