Gulella120 Merhabalar sevgili anneler. Kızım dört gün sonra bir yaşına girecek Allah’ın izniyle. Yalnızca annemgil ve kayınvalidemgil olacak malum. Ama ben baya balon olsun süs olsun her şeyini aldım konsept yapacağım ilk doğum günü sonuçta fotoğraf önemli 😊 masa da boş olsun istemiyorum yiyecekler anlamında böyle kolay basit ama göz dolduran masa dolduran tariflerinizi almak isterim 😊😊 Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum 🙏🏻
Defne_cicegim Gulella120 ben her yeri balon yaptım duvara kocaman resmini çıkarttım özel kıyafet diktirdim harika bir doğum günü oldu dediğiniz gibi sonuçta ilk yaşı bizde sadece annemler ve kayinvalidemler vardı biz yemekli yaptık herkes işten geliyo diğer şeylerle doymazlar diye 😊
bimohr1406 Gulella120 sarma makarna salatası kurabiye şekerpare olabilir mercimek köfte olabilir zaten pastada olacak böyle şeyler yapabilirsiniz
Tontisimm Gulella120 zeytinyağlı sarma, tepside içli köfte, kıymalı ve peynirli börek birde zaten pasta olcak ben böyle yapıcam. Kızımın 19 kasım doğum günü 2. Doğum günü🥰
Nurrcem Gulella120 makarna salatası kısır veya mercimek köftesi börek kurabiye sarma gayet doyurucu yeterli..
Gulella120 Defne_cicegim aslında bizimde öyle olmuş olsa iyi olurdu ama ben yemek telaşı olmasını istemedim kızım zaten 9 da uyuyor vakit dar
Gulella120 Defne_cicegim bende aynı şekilde Kocaman birde resim çıkarttım 😊 ben perdeye yapacağım iğne dışında ne ile tutturabilirim sizce
Mom9 Annem karışık dolma yapmıştı. Bende makarna salatası, kısır, elmalı turta yapmıştım. Dışarıdan da içli köfte sipariş vermiştik bildiğimiz bi yerden. Bir de pasta zaten yeter de artar bile :)
Defne_cicegim Gulella120 tatlım ben bizim düğüm fotomuz vardı duvarda ona iğneledik hafifçe şükür düşmedi 🤗
AyseAlper Kısır , rus salatası , papatesli kek , iki çeşit kurabiye ve doğum günüsü pastası 😇 istelerse akşam yemeğe için de doyurucu olur 😇😇
Balli_pastamm_ Gulella120 Bizim de 15 Kasım doğum günü İkramlık olarak Cupcake Mısır gevrekli çikolatalı kurabiye Peynirli poğaça Hindistan Cevizli toplar Elmalı kurabiye Börek Antep fıstıklı üçgen kek Ve yaş pastamız 🤗 Belki değişiklik yapabilirim şuan dusunduklerim bunlar