Deletedmom_36 Yetiskin kabizligina iyi gelebilicek birsey lutfen acil lagman yapildi ama yinede yok baska bir oneriniz varmidir 13 gundur tuvalete gidemiyormus
Kitapkurdumom Deletedmom_36 kuru kayisi 2 3 tane yemen yeterli canim yada 1 yemek kaşığı zeytinyagi yut
Aysgllylcn Deletedmom_36 duphalac kullanabilirsiniz ama bir süre sonra oda işe yaramıyo eğer ileri derecede kabızlık varsa doktora gidin
Simiyy Ya eczanede bi şurup var ablam çok kabızlık yaşar eniştemde eczacı o vermişti ve zorda olsa yapmıştı bi sorun isterseniz
boncukhaniminannesi Deletedmom_36 en etkili çözüm fitil oluyor onun dışında bitkisel bir hapta var fakat etkisi 8 saate anca oluyor ama ne var ne yok çıkıyor
Deletedmom_36 boncukhaniminannesi tesekkur ederim canim simdi aldiriyoruz fitili insallah faydasini gorur
ZyNpYigit Deletedmom_36 Ayyy gcm8s olsun.kabizlk sorunu hp bnde yasiom.ckamama feln eczane kabzim.ckmiom.dersenz bi hp vrdi 1 satte ckrio.dunya vrms diosunz gcms olsin.
Deletedmom_36 ZyNpYigit cok saolun benim icin degil babam icin zaten kendisi cok rahatsiz insallah iyi helir
Mina_momy Deletedmom_36 kesinlikle hurma başka bisey demiyorum . Ben ölüyordum canım resmen ama hurma 8 9 tane yiyip üstüne ilik su içiyorum aninds yumuşuyor karnım