Cerenaslan Bebegimm42 Kimyon. Toz kimyonu demleyip 1 çay kaşığı verdim. Tabi reflüde varmış o zamanlar bilmiyoduk. Dokundu demek ki.
QueenMom__ Nadireyamac kiraz çekirdeği kemeri deneyin iatwrseniz, birde bebe yağını elinizde ısıtıp saat yönünde karın masajı 🙏
Nadireyamac DuygusuzHatun valla zor çok zor ben sanıyodum ki -aman ne olcak gazdan bi kere çıktı mı yeter- hiç öyle değilmiş ya
Eliftav Nadireyamac gaz olabilir,alerjik bebek olabilir lütfen doktorunuza danışın.her emzirme sonrası ve emzirme aralarında gazını çıkarmayı deneyin.
Nadireyamac Eliftav gittim canım doktora gazlı bebek dedi her defasında gazını çıkarıyorum aslında zorlansada alttanda üsttende çıkarıyor ama yetmiyor
Kayram2808 Nadireyamac nurse harveys kullanıyodum çok faydasını gordum şükürler olsun. Hem kolikligimiz gitti sakinledik hem uykumuz düzene girdi rahatladik, gaz sorunumuz hiç kalmadı
Kayram2808 Nadireyamac böyle uyurken birden ellerini havaya kaldırıp bas bas bağırırdı üzüntüden bende ağlardım çok kötü bi durum
Nadireyamac Kayram2808 oh maşallah bizde kullandık 1 hafta kadar ama hiç göremedik fayda ya tekrar başlasam mı ne yapsam
Bebegimm42 Cerenaslan demekki cnm birde toz degilde tane kimyon oneriyorlar tozun içinde kimyasal olabilir