ayyuzluannesi Kızlar benim bebeğim daha 4 buçuk aylık. Hergun en ufak anı seslere irkiliyor, korkuyor. Bu nirmalde sizce . Yanı tamam bebektir alışıyor yeni seslere ama bu çok fazla sanki . Her ufak yada sesli olan seslere irkiliyor . Başka nedeni olabilir mi ?
Poncikbirannis ayyuzluannesi esiniz cami hocasına bebeğinizin adini söylesin ve korkuluk okuması rica etsin ihmal etmeyin benimkide öyleydi hoca hemen okumuş resim eve gelene kadar gecti
smile56 ayyuzluannesi 3ayşık bnmkide telefonda konuştuğum sese bile irkildiği oluyor.hiç bişey yokken onunla konuşurken bile bazı sesime irkiliyor ki ben sessiz biriyimdir.hele hapşırmak artık beynim çatlıycak tutucam diye.evde tek ikimiz olduğu için sessizliğe alıştı heralde diyorum hep tv sesini açık bırakıyorum alkış yapıp ses cıkarmaya fln çalışyorum bilmiyorum nasık düzelcek
tekgamzelimm ayyuzluannesi bebeginize siz okuyun eşinize okutun anne baba duası daha makbul çünkü. Her gün okuyun abdestli emzirin
esra0474 ayyuzluannesi hani böyle aniden bir üşüme irkilme gibi bir titremeden bahsediyorsanız o idrarını yaparken oluyor
ayyuzluannesi Poncikbirannis nasıl yani hocaya mi okutalım. Ama biz yurdisindayiz şuan. Nasıl yapsak acaba ?
Poncikbirannis ayyuzluannesi anneniz babanız falan nerde onlara söyleyin adini soyliyceksiniz bebegin irkiliyor korkuyor diyeceksiniz bi okur musunuz korkuluk diyin her hoca okur
ayyuzluannesi smile56 aynem bende öyle yapıyorum. Alkış yapıyorum. Irkildigi sesleri tekrar yapip alismasini sağlıyorum. Ama maalesef çok oliyor .