Sltan45_a Kızlar bebegim normalde uykuyu seven biri degil bu aralar hepten bıraktı gündüzleri hiç uyumuyor. Sizn nasıl.uyumayan sonradan uyuyn varmı. Uyuması için bitki çayı kullnan varmı
gvnkbr Sltan45_a 12 aydan selam 🤭bu ara böyle postlar görünce korkuyorum komple nasıl giderki ya en az 1saat bile uyumuyomu 🤨uyku perisi almış götürmüş uykunuzu
Sltan45_a gvnkbr komple şöyle gider önceden birde bi de beşde uyurdu bir saat falan. Şimdi asla uyumuyor ayagıma alıyorum kalkıyor. Daldı diyorum yerine götürüyorum arkamdan geliyor. Napcagımı şaşırdım
Sltan45_a Sum87 bazen çok güzel hiç uyanmadan sabaha kadar uyuyor. Bazen saat başı kalkıyor. Ayakta sallamayı bırakamdım ondan galiba
Sltan45_a Minikmucizem- şimdi tek uyuyor oda çok az. Ayagıma almasam oda yok. Bi daha aklım olsa asla ayagımda sallamam.
Minikmucizem- Sltan45_a bizde ayakta sallamayla uyutuyorduk canım bir hafta içinde bıraktık dört aylıkken ilk başlarda zor oluyor ama alışıyorlar şimdi yanına uzanıyorum ya emerek uyuyor yada sırtıyla saçıyla oynarken istersen gündüz uykusunda dene yavaş yavaş