Esra12 A05072020 maksimum 2 saat uyanık kalıyor hemen uyumak istiyor çok nadir dışarı çıkarsak 4 saat falan
paputmoms A05072020 1 buçuk saat kadar uyanık kalıyor sonra uyutuyorum 1 saat ila 2 saat arası uyuyor ama o bir buçuk saatte yorulması için hiç kucağıma almıyorum hep dönüyo
dontsleppyunhappy zeynnep benim ki 3 ay 22 günlük 1 saat anca duruyor. Huzursuzluk yapıyor yoksa sizin yapmıyor mu, birde uyudugu zaman kaç saat uyuyorbenim ki 1 saat bile uyuyamıyor.
Esme dontsleppyunhappy 4 ay 18 günlüğüz 1.5 saatten sonra huysuzlaşıyo maksimum 2 saatte bi uyutuyorum
zeynnep dontsleppyunhappy aynen benimkide huzursuzluk yapiyo yerde çok az duruyo döndüğü için çok kiziyor iyi kötü oyalaniyoruz ablası var biraz o oyalıyor genelde kucagimda duruyor evde ablayı kovaliyoruz sonra yatiriyorum yoruluyo galiba hemen uyuyor bir buçuk saat falan uyuyor.
dontsleppyunhappy Esme huysuz şeyler yaa, mesela dün ilk defa 2 saat 15 dk uyudu bi uykusunda. Ya bide ben başından ayrılamıyorum, emziğini atıyor, sonra almak için tekrar istiyor ağlıyor, emziği ver salla canım çıkıyor.
dontsleppyunhappy zeynnep iyi barii oyalanıyor çocuk ablasıyla, çok şanslı 🍀 iyi uykuları olsun annesi
Fatma8988 A05072020 uyku danışmanlarına göre max 2 saat..Tabi her bebek kendine özeldir 4. Ayda uyku gerilemeside oluyor o yüzden zaten siz takip edip aralıkları belirlemelisiniz.. Çünkü Uyku aralığı kaçınca uyuması daha da zorlaşıyor..