DefneRana3881 Kızlar çok şükür 3.günün ardından hastaneden çıktık bronşiolit için yatmıştık okuyanlar hatrlar sormak istediğim doktor duocid ve ferrum vermiş prospektüsünde bebekte kullanılmaz yazıyor kullanan varmı hiç bebeğim 3 aylıkk
Ikicocukanasiyioldum DefneRana3881 c0o geçmiş olsun. Biz de o illetten cekiyoruz hava veriyorum evde aynı zamanda antibiyotik. Bebeğiniz nasil şimdi hırıltı öksürük balgam geçti mi Acaba?
DefneRana3881 Ikicocukanasiyioldum sizede geçmiş olsun öksürük çok azaldı ama hırıltı devam ediyor havayı evde nasıl veriyorsunuz biz acile gidip geliyoruz
SevcanEbrar Kullanmadım ama bebek için mecbur olan ilaçları için doktorlar dozu onlara göre ayarlayıp öyle yazıyormuş. Bilgisi olanlar yazarlar.
Ikicocukanasiyioldum ayazlianne gecmis olsun. Benim kızımda 1 haftadır öksürük balgam hırıltı var evde hava veriyorum klamer kullanıyorum aynı zamanda. Sizin balgam hırıltı öksürük geçti mi Acaba?
DefneRana3881 Ikicocukanasiyioldum geçmiş olsun öksürük baya azaldı ama hırıltı var hava için acile gidip geliyoruz
ayazlianne Ikicocukanasiyioldum 5 gün evde kullandık agumentin + hava. 3 gün hastanede klamer+ hava kullandık hala geçmedi
Ikicocukanasiyioldum DefneRana3881 makine temin ettik ilaçları doktorun dediği dozda katip veriyorum.