turunculuanne Gmznzalbrls-1820 ruhsal sorunları bilemiyorum ama kuzenim baş bel ağrısı gibi şeylerden yaptırıp çok rahatlamıştı
Begonvillll Gmznzalbrls-1820 hacamat manevi sıkıntılarada çok iyi geliyormus. Ben düzenli olarak yaptırıyorum.
Buglemefsaamoms Gmznzalbrls-1820 adet düzensizliği için ve bacak ağrılarım için gitmiştim faydasını gördüm
Defne_Sare Gmznzalbrls-1820 evet canım çok iyi geliyor ve hacamat bir çok şeye iyi geliyor tabi bir kez yaptırınca fayda görmeyebilirsin düzenli yaptırman lazım eşim yapıyor hacamat prp gibi şeyler istersen yardımcı olabilirim
Defne_Sare Gmznzalbrls-1820 evet canım sünnet niyetine yaptırmak istiyorsan günleri takip ediliyor eğer tedavi şeklinde yaptıracaksan günler pek önemsenmiyor
prenses_annesii2603 Gmznzalbrls-1820 hacamatın herseye sifasi var benim annem yapıyor geçen salı gunu sifa gunuydu kizimada kendime esime yaptirdim cok faydasi var mutlaka düzenli olarak yaptır canım
Gmznzalbrls-1820 prenses_annesii2603 başka nezaman acaba şifa günü sanırm pazartesi yaptırcam inşlh bi öneriniz tavsiyeniz var mı bende anksiyete bozukluğu var kas ağrılarım var özellikle şurana yaptır dediğiniz bi yer
Gmznzalbrls-1820 prenses_annesii2603 kızınız kaç yaşında 3 yaşında yapılır mı her sabah ağlayarak uyanıyor ve iştahsız
prenses_annesii2603 Gmznzalbrls-1820 6 aylık kızım yapilir tabi canım cocugun gelisiminde cok faydasi var istahi yerine gelir huysuz sa sakinleşir