Hlyaeyp Kızlaarrr şey duymuştum diş gelirken bebeklerin ağzında iltihap kokarmış doğru mu 7 aylık oğlum var bugün bi garip geldi ağız kokusu bana
ArdcAyca Hlyaeyp hic duymadik koku falan bizim uykular haram olmstu hep aglayarak uyaniyodu iki dis birden geldi cok sukur 5 bucuk ayligiz canim
Melikederinakinnn ArdcAyca ay gercekten oylemi bizde 6, bucuk ayligiz onbes gundur aglayarak kalkiyoruz geceleei duzgun uyumuyoruz emiyor normalde emerken gogsumu cekiyor resmen ceviryo agzinda bir garip kasir gibi anlamadm ama insallah distir diyorum bende
ArdcAyca Melikederinakinnn aynen benimkide oyle yapiyodu damaklariyla tutuyodu mememin ucundan eziyodu resmen agzinda 😀 sacini yoluyo kulaklar zaten yolunuyo hep
ArdcAyca Melikederinakinnn iki haft surdu. 2 aykikken agiz suyu basladi surekli salyalidi 4 bucuk aylikken uykularimiz bozulmaya basladi ve kakasida mukuslanmaya basladi cok salyli oldugu icin tam 5 aylikken ptlatti alttan birincisini ama kafa sicakligida 37.2 flan olunca basliyodu mizmizlanmaya bende calpol veriyordum taze sogan cok faydali oldu gozetimim altinda verdim hep eline dis etlerini kasidi karanfil yagida etkiliymis biz jel aldik geceleri ytmadan jel suruyorum iyi oluyo cnku smdi yandan bir tane dis geliyor. Birinci cikinca bir hafta sonra digeri patladi yani 15 gun flan gece saat basi aglayarak uyaniyodu ve sadece memede uyumak istiyodu ben cok zorlandim sahsen yavrum daha da zorlandi 🤦♀️
Melikederinakinnn ArdcAyca ay sac kulak hep ayni ama onbes gum oldu artk cksin cocuga yazik valla uzuluyrm dun gece terler gibi oldu bvucudu scakti gece ucte calpol verdim uyudu 6 ya kadar sinra yine kalkti gogsumde uyuttum 8 bucuga jadar resmen saclarini yoluyor kulaklarini cekstryor eller hep agzda duramiyor bsey agzina koymadan salyali falan of zor ya 😂🙈
ArdcAyca Melikederinakinnn iste ne bileyim bzim iki hafta surmustu iki hafta sonra dis eti yarilmis bi sekilde gordm 😀 zaten dis etinde dis bellidir baktiginda goruyosundur goruncede cok uzun surmuyo ama her bebek bir degil iste umarim hic anlamadan cikiverir yaa gerckten zor bi durum etten kemik cikiyo onlarida anlamak lazim 😀