Happygirl8 Yagmurdz benim 4 buçuk aylık çıkmadım hiç durmaz eşim yanımda değilse🙄 biraz büyüsüm ozaman çıkarım inşallah
Deletedmom54 Yagmurdz valla 9.5 aylık oldu,asla oto koltuğuna alıştıramadık.oysaki alışsın diye doğduğundan beri oturttum.başarabilen varsa banada anlatsın 😂💁🏻♀️ Bu yüzden yalnız uzun yola yada trafiğe çıkamıyorum
Yusrayezra15- Canım 4.5 atlığız 10 gün önce karadeniz turuna çıktık 1000 km.bulunduğum şehirden oralarsa gezdiğimiz de cabası😊
Medusafer Deletedmom54 bende şimdi alcam oto koltuğu ama korkuyorum s3vmezse diye siz hangi marka kullanmıştınız
Deletedmom54 mnnakanne mecbur durucaklar aslında yapıcak bişe yok ama öyle çok ağlıyorki böle camı açıp bağırmak istiyorum 😂
Yagmurdz Arabayı seviyor aslında uyuyor genelde, 2 ay 12 günlük şuan hiç yalnız çıkmadım daha kızımla ister istemez endişeleniyor insan🤦
Deletedmom54 Medusafer ben bebek arabasının pusetini kullanıyorum oto koltuğu aparatı var.Aslında sevip sevmemesinin önemi yok oturtmaya ve alıştırmaya mecburuz 🙄
Deletedmom54 mnnakanne ne kadarlık bebeğiniz ? Geç kalmış sayılmazsınız bence alıştırın şimdiden.aslında her bebek farklı.mesela benim arkadaşım doğduğundan beri oğlunu oto koltuğuna koyar tek başına istediği yere gider.benim kızım sağolsun koltuğu görünce çığlık atıyor 😂
Gizemgsm 4 aylık olunca istanbuldan aydına gitmiştik.gece 3-4 gibi cıktık.çok rahat geçti.ağlamamıştı bile.ben de çok endişeliydim çıkmadan.