OzgeOzkan Merhabalar arkadaşlar 100m2 bir evim var. İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisi tek şarjla evi temizler ? Mop benim için çok önemli değil ama moplu olan tek şarjla temizleyecekse onu almak isterim. Kullanan arkadaşlar lütfen yoruma ☺️
iremceren OzgeOzkan bendeki sadece süpüren aşırı memnunum 1 yıldır kullanıyorum 3+1 150 m2 tek şarj yetiyor
EsraBozkurt OzgeOzkan benim Mop Pro evim 3+1 büyük ama metre kare olarak bilmiyorum 🤣 tek şarjla tüm evi süpürüp siliyor çok rahat balkon ve banyoya bile koyuyorum
OzgeOzkan Melikederinakinnn vakum mop mu sizinki ? Tek şarj yetiyor mu ? Ne kadarlık evinizin büyüklüğü
Melikederinakinnn OzgeOzkan ay cnm sen mop olarak sormussun kusura bakma valla ben robot katya sandim 😂🙈
GoGirl OzgeOzkan mi robot vacuum kullaniyorum 100 m2 yi rahat tek sarjla bitirir ben hem supurup hem mop ayni anda yaptiriyorum memnunum
OzgeOzkan GoGirl vacuum mop mu sizin model ? 8.1 cm olan ? Sadece süpürge yaptirdiginizda tek şarjla bitiriyor mu yine ? Yorumunuz çok önemli sizin eviniz kaç M2 ?
GoGirl OzgeOzkan benim evim 160 170 m2 ben salonu her zaman yaptirmiyorum ortada biseylerim oluyor diger odalari yuzde 30 fln sarj kalarak bitiriyor. Zaten sarji btse bile gidiyor kendi yerine daha sonra biraz doluyor geri basliyor Vacuum mop pro evet