gozdesh merhaba kızlar. bebeklerinize rezene veriyor musunuz? internette okudum 1. aydan sonra verilebilir yazıyodu. Doktoruna danışıcam gittiğimde ama size de bi soriyim dedim
Melikederinakinnn gozdesh kuzucum bikac post oncesinde tamda bunun tartismasni yaptik doktoruna sor eger onerirse ver genelde bir ay sonrasinda iki uc cay kasigi oneriyorlar ama danis oyle kullan her doktor her bebek farkli
Melikederinakinnn Esme canm rezene cayini doktorun sut artmasi icin sanadami vermedi humananin falan duymadinmi hic
gozdesh Esme valla ben şuan az az su da veriyorum sütüm haricinde. rezene gazı alıyo bağırsak hareketlerini düzenliyo.
gozdesh Prvnbhdr peki işe yarıyo mu gerçekten? bende içiyorum da direkt bebeğe içirsem daha çok faydalanır.
gozdesh Melikederinakinnn ben direkt aktardan alıyorum poşet çay halinde de almıştım da ona bi güvenemedim
Prvnbhdr gozdesh yariyor kuzm 1 cay kasigi veriyorm kalani ben iciyorm ilk oglmdada kullndm bundada kullaniyorm
gozdesh Aysenur_1 emzirmeden hemen sonra vermiyorum midesi bulanıp kusabiliyo. sabah- akşam veriyorum bikaç çay kaşığı kadar