Gizemre Ne zaman mustelayla yıkasam çığlık çığlığa çıkıyoruz banyodan ama dün dalinle yıkadım hiç ağlamadı aksine gülücük saçarak yaptı banyosunu
Ozgecan3 Gizemre üni baby de güzel dalın de skntili ürün degil mustela yi bilmiom kokusu var mı onun belki ondandır
Pinkoloji Gizemre dalında katkı maddesi var. Ben doğduğundan beri mustela ile yıkıyorum şu an 8 aylık hiç gözü yanmadı şimdiye kadar.
Hacerr Gizemre eğer dalın iyiyse onu kullanın da dıgım gıbı bıbsorun yasamadık bız hatta onun sayesinde konak bile olmadı
Senammm Gizemre kokusunu sevmemiştir belkı 😁 o an belkı keyfi yerindedir bıdaha deneyın yıkarken yıne aynı yaparsa dalınle yıkayın o zaman sevmıyo demkkı mustela yı ben öyle anlarım yanı
Gizemre Senammm kremlerini flnda kullanıyorum kokusu aynı genelde orda bi sıkıntı yok banyoda sadece suyunu mu sıcak yaptım acaba
Pinkoloji Gizemre dalında katkı maddesi var. Ben doğduğundan beri mustela ile yıkıyorum şu an 8 aylık hiç gözü yanmadı şimdiye kadar.
Aybk Gizemre şimdi siz diyince farkettim bende mustela ile yıkarken yüzüne su gelince mızmızlanıyordu, şuanda Burt's bees kullanıyoruz hiç öyle bir tepki vermiyor yüzüne su gelse bile gülüyor
Gmz123 Gizemre aynen öyle göz yakıyo benim bebiste öyle tepki verince kendim duş alırken kullandım yakıyo yanı
Alptpk Gizemre geçen bebişi yıkarken annemin gözüne sıçramış gözümü yaktı dedi inanmamıştım.o kadar para verip alıyoruz nasıl göz yakıyor ya