lizgee Kızlar şimdi tutmasın dıyceksınız ama artık gerçekten yoruldum sürekli meme istiyor damaklı denedim philips avent denedim yok yani tutmuyor varmı bir öneriniz şimdiden teşekkür ederim ❤️💞👶
ElaAfra lizgee bibs demeyebilirsin. ama tutmayan da tutmuyor benim kızım 2 ay 10 günlük wee avent bibs denedim ama tutmuyor atıyor öğürüyor
Sengulbayrak lizgee 2,5 ay boyu denemediğim emzik kalmamıştı. En son bibs aldım ve aldığı gibi emmeye başladı. Bibs emzik denediniz mi ?
Zehra22 lizgee Benim büyük oğlumda ne yaptıysam tutmamışdı ikinci oğlum emzik emiyor verdiyim gibi tutmuşdu bazı çocuklar tutmuyor istemiyor
lizgee Busracelik3011 çok denedinizmi ben salak gıbı sarılığı vardı dıye vermedim sonrada tutmadı bızım oğlan
Beyazcikolata lizgee Neden sarılığı olduğunda vermediniz Bizim minnoşta sarılık oldu ışın tedavisi aldı oradaki hemşire emzik vermemizi söyledi
Busracelik3011 lizgee hemde çok uykuluyken, emzirdikten sonra, uyandıktan sonra, kucakta beşikte hiç tutmadı biberoju bile emmez ısırır benim kızım öğrenemedi hiç 😊
lizgee Beyazcikolata sürekli uyuyordu uyandırmak zordu bızde emzik emıceğine meme emsın enazından sarılığı biter dedık sonuç sarılık bıttı ama emzik bıdaha tutmadı
Deletedmom4018 Beyazcikolata alakası yokk kuzum benimkide küvezde kaldı ışın tedavisi aldı hemşire emzik istedi bizden verdik ama benimkide tutmuyor öğürüyor midesi bulanıyor 😁