Emrsym Arkadaşlar oğlum 2 ay 10 günlük sünnet yaptırmayı düşünüyorum sizce zorlanır mi küçük mü bı de Aksaray’da yaptıracağım önerebileceginiz doktor var mı acaba
Belinayyy Emrsym buyudukce daha zor canim bezlerken falan kaciyo donuyo elini surmeye calisiyo sadece ilk gun cis yaparken agliyolar sonra hemen iyilesiyo. Simdi ki aklim olsa bende o zamanlar yaptirirdim beni bez degistirmek yormustu hareket ettigi icin
Bugra2020 Emrsym benim oğlum 7 aylık sunnet yaptırdık dün .ilk gün zor çiş yaparken aglıyor hep.bugun daha iyi çiş yaprken sadece aglıyor. Keske dha kucukken yaotırsaydım diyorum dönme olmaz hareketlenme olmaz en azından yatarlar. Allaha sukur atlatıcaz ins bu geceyide 🌸🙏
Keremikoom Emrsym erken yaptırmak en güzeli bende 2 buçuk aylıkken yaptırdım lokal 1 -2 saat hafif ağrısı oldu sonrası geçti bitti rahat geçirdik geceyi hiç bir sıkıntı yaşamadık umarım sizde hafif ağrılar la atlatırsıniz
Yvzumt2020 Ben 1aylikken yaptiridm ilkgunu çok ağladı ama normal dede aglayan bebek zorlanmadım bence yaptırman daha rahat olur buyunce daha zor ilk oglum 4yasnda keşke diyorum gdugunda yaptrsaydim çok pişmanım yaptirmadigim için cin
Yvzumt2020 İlk gece zor sadece ama öle korkulacak derecede değil tabikide ilk günü atlatirsan sknti olmaz sürekli bezini degistir cis yapnca yakmasın diye Allah’ın izniyle atlatırsın insaLalah korkma yaptır kurtul 🥰