Gok01 Kızlar merhaba , 35. Haftada 3 kilo doğdu kıızm. 2 aylıkken 4,760 kiloydu şuan 2 buçuk aylık tahminimce 5 buçuk olmuştur . Bu aylarda bu kilo normal mi ? Az mı çok mu mesela .
Melikederinakinnn Gok01 valla 35. Haftasinda dogmasina ragmen 3 kg cokcok iyi dogmus masallah kilosuda gayet yerinde ve iyi merak etmeyin olmasi gerektigi gibi
Hanifeikranur Gok01 merhaba canım 19 Ağustos bizim de Doğum .39+4 de doğurmama rağmen 2925 doğdu üç gün sonra 2700 oldu . 1.ayında 3800 2.ayında 4.500 oldu . Benimde tahminim şuan 5 filan olmuştur . Normal bence normal aralıkta
Sedaalp Goktugmom_ valla sadeceanene sütü Aliyo :) ben şuan doğum kilomdan önceki kiloya hatta daha azına düştüm babası normal boylarimizda normal ben 1.70 eşim 1.80 bebeğimin boyuda 2 ayında 61 cm di sızınkinin boyu nedir ?
Gok01 Hanifeikranur dimi benim kızımda küvezde yattı 2700 e düştü çıktığında işte 2 buçuk ayda 5 kilo olmaları normal o zaman güzel
Gok01 Melek-3434 mama veriyorum ama alerjik bebek olduğu için neocate kullanıyoruz pek kilo aldırmıyor zaten mama da 🤷♀️
Melek-3434 Gok01 canım maşallah kilo alımı gayet iyi bende 34 haftalık doğum yaptım 2850 doğdu 2600 e düştü küvözden çıkarken ilk ay 1 kilo 2.ay 1250 aldı mama+meme gidiyoruz sütüm yetmiyor çünkü
Hanifeikranur Gok01 çok şükür benim kızımın küvezlik bir durumu olmadı evet normal canım sen o yüksek kilolulara bakma yaa Doğum kiloları yüksektir yada mama aldıkları için
Gok01 Sentrk evet bir de laktoz şuan bildiğimiz o ay sonunda testleri yapılıcak başka bir gıdaya alerjisi var mı diye