Asklepios Deletedmom18 valla canım ben tam 5 aylıkken başladım. Yoğurt papates havuç kabak çorbası verdim Tarhana verdim şimdi ıspanak havuç patates ve biraz irmikle yapıp vericem
Melikederinakinnn Deletedmom18 tadimlara basladinizmi acaba cnku oncelikle tadim oluyor ki alerji olmasin diye mesela beyaz tenli bebislerde ozellikle
Deletedmom18 Asklepios bende havuc patates corbasi yapib verdim canm suan farlkli bi tarif istiyorumda
Asklepios Deletedmom18 BenDeniz yok canım yoğurt patates değil bak şimdi yarım havuç yarım patates yarım da kabak doğruyorsun küp küp küçük doğra ki çabuk yumuşasın. Sonra su ilave et ben kaynamış soğumuş kullanıyorum. Bir de kemikli ilik suyu yaptım ben. Biraz da onu koyuyorum buz poşedi e koymuştum. Sonra bir çay kaşığı da zeytinyağı koy ki patates zorlamasın onu kaynat yumuşayana kadar. Sonra blender dan çek bu kadar 😂
Asklepios Deletedmom18 rica ederim. Şimdi burda bana tadım yaptırmadan direk veriyorsunuz yanlış diyenler olacak ama ben çok iştahdızdı o zaman başladım. Alerjisi de olmadı hiç. Saydıklarımın hepsini yedi. Sizin bir endişeniz varsa bu yazdıklarımı teker teker pişirip püre yaparak verebilirsiniz
Prensesminik42 5ay 23günlük kızm. Meyve. Püresi yedirdim yogurtla. Hergün farklı meyve. Armut. Muz elma geçwn gün irmikli muzlu muhalebbi yaptım yedi ama kabız oldu ne yapmam lazım. Zeytin yagı içiriyorum sürekli