Toprak2509 Mememde zaten fibroadenom ve kistler vardı ama yeni farkettiğim büyük bir kitle var. Çok korkuyorum emzirme döneminde yaşayan varmı
yavrularim123 Toprak2509 var canım hala duruyor 12 cm boslatiliyir içi tekrar kan süt sıvı doluyor geçmezse ameliyat benim
Mumofasil Toprak2509 kesinlikle hemde kaç kere. Extra durumlarınız varsa bilemem. Ama yoksa mastittir o.
Tgbz Bende de aynı doktora gittim 4 5 tane kist var dedi kötü bişey değil 6 ayda kontrole gelirsin dedi iki göğsümdede var
Ballii Toprak2509 Evet fibrodenom canım. Bende ağrı ve aşırı derece de anı büyüme oldu doktora gittim ultrasonla baktı emzirme dönemi bittikten sonra geri gel,bu aralıkta büyüme devam ederse alırım dedi ama aynı kaldı korkulacak birşey yok,içini rahat tut
Toprak2509 Ballii tekrar rahatsız ediyorum cnm kusura bakma. Ani büyüme oldu demiştin biyopsi önermemi. Bugun gittim de ben bana biyopsi yapılacak. Birde seninkinin boyutu ne
Ballii Toprak2509 Hatırlamıyorum ki canım e nabizdan da baktım bulamadım ama fındıktan biraz daha büyük
Ballii Toprak2509 Evet doktorum süt kanalları baskı yaptığı için büyümüştür dedi ama emzirme donemim bitti kitle hala aynı büyüklükte
Toprak2509 Ballii ya bügun ultrason bakan doktor diğer doktorlarıda çağırdı 3 doktor başıma toplandılar en sonunda rapora fibroadenom yazdılar ama o başıma toplanmaları beni çok tedirgin etti. Doktorum da bunda bişey yok korkma büyüdüğü için senin de bizimde içi rahatlasın diye yapıyoruz dedi ama Bi yanım hep neden öyle başıma toplandılar diyo. Şimdi alınmamış onyüzsen biyopsi yapılacak emzirme dönemi bitince alacaklar
Ballii Toprak2509 Büyük ihtimalle temiz çıkar canım korkma ama en azından herşeyi kontrol edecekler birde böyle düşün ☺️
Esenbursa Toprak2509 canım gögsteki kitle senin hamilelikte mi büyüme olmustu? Ve biyopsi yaptırdın mı acaba? Büyüklüğü sekli nasıldı tarif edeblr msn