Nurdanalkanozkan Kızlar oğlum 19 aylık önümüzdeki ay menenjit aşısının 2.dozu yapılacak yakın zamanda yaptıran var mı acaba güncel fiyatı nedir?
kaansmom Nurdanalkanozkan bexsero 450 lira nimenrix daha ucuz diye biliyorum geçen ay bexsero yaptırdık
Nurdanalkanozkan Misirekmegii cnm ilk dozunda doktor bize reçeteye yazdı aşıyı bizde gidip eczaneden alıp vurdurduk
Misirekmegii asocialmom Nurdanalkanozkan bizimde 10unda randevumuz var ona gore davranıyim diye sordum teşekkür ederim💐
Sevilay52 Mucizem_0809 neden boyle fiyat farki biliyormusinuz pahali olanin icerigi daha mi iyi eger oyleyse neden digerini cikarmislar yaptirinca iyisini yaptormak gerek kafamda dlei sorular🤦🏻♀️🤣
Mucizem_0809 Sevilay52 ay hiç bilmiyorum ki 🙈 a ve b grubu diye duymuştum ama tam bilmiyorum bi yaptırmıym dedimdi sonra arkadaşın eşi menenjit den hastanede yattı baya sıkıntılı bi dönem geçirdiler sonra dedim yok yaptırdım
Zeynepazram Kızım 11 aylık olucak daha hic vurulmadık menenjit en gec ne zaman vurulabılır su an bu parayı veremem 🙄
Mucizem_0809 Zeynepazram ben 16 ve 17.ayında yaptırdım bi bexsero bi nimenrix başkada yapılmıcak doktor nimexrix i hacca gidenlere bile yaptıklarını söyledi
Zeynepazram Mucizem_0809 12 . Ayda tek doz yazıyodu sanki en az kac doz olmalı siz ilk dozu o zaman mı yaptırdınız
Sevilay52 Mucizem_0809 iyi yaomissiniz bende yaptirmayi dusunuyorum daha 2 aylik bebegim arastiriyorum da bulamadim bi farkin ne olduğunu saglikcilara sordum saglik ocaginda onlarda bisey dmedi. Bana da artik gittigim hastanede doktor ne derse onu yaptircam tabiki 🙂iyi günler