Aysimakusum İzleyen var mı? Cok özenti bir program olmuş bence yaa. Bir de o ev kimin evi zahide yetişin mi yoksa öylesine mi? Yatak odasını filan gösteriyor o zahide yetişin olamaz heralde herkese gösterecek değil
Jlo Aysimakusum koronavirus önlemi olarak dezenfekte ettikleri sabit bir evde yapılıyor çekimler ne alaka Zahide yetiş yatak odasına sokar mı
Baloglum93 Aysimakusum zehide yetişin neden olsun ki kanal ev kiralsmıştır Zuhal topal da öyle yapmıştı
Aysimakusum kivirciginannesi bu ev o zaman onun ama yatak odasinda falan giyiniyor kizlar sacma olmuş
kivirciginannesi Aysimakusum zannetmiyorum kendi evi olduğunu😂 program için ayarlanmıştır bence doya doya moda evi gibi falan
Valessia Az önce izleyecek bir şey yok diye açtım da ne kadar saçma sapan bir program, zahide yetişin sunuculuğuna uymayan saçmalıkta. Gelin ona laf sokuyor o ona berbat😂
Aysimakusum Valessia kesinlikle tvde bişey yok diye açtım Zuhal topal bu isleri beceriyor da zahideye hiç yakışmıyor bu tarz yani sunamıyo 😂
Aysimakusum Zeynepazram hic studyoya benzemiyor studyo oyle mi olur canım ayriyeten zahide yetisin mutfağına gidiyoruz dedi
Aysimakusum Baloglum93 ya ben sordum sadece mutfaği cekerken zahide yetisin mutfağına diye soylendi ondan soruyorum
Aysimakusum Aysem-5 evet bilmiyorum ama su zamana kadar yatak odasi gosteren olmadi ondan garibime gitti