Minikadam25 Merhaba arkadaşlar evolvia nutripro kullanıyorum yedikten yarım saat sonra kaka yapıyor öncesinde sma kullanıyordum onda da kusuyordu 🤦♀️ güzel yiyebilecek kilo aldıran mama tavsiye edebilir misiniz?
Melikederinakinnn Minikadam25 keske emzirebilseniz en iyi kiloyu anne sutu aldirir ama aptamilide denemizi tavsiye ederim biz 4 aydan sonra ilk aptamil kullandik sonra biraz kabiz yapti bizde sma optipro gold kullandik baya iyi geldi optipro golduda deneyeblrsiniz
Leylakuzey Minikadam25 aptamil kabız yapiyo kilo aldiriyo ama bence sindirimini kolaylastiran mama yedir benim bebegim kabizliktan fıtık oldu ameliyat olacak hip deneyebilirsin organik mama cok güzel tavsiye ederim
Minikadam25 Melikederinakinnn teşekkür ederim emziriyorum ama yetmiyor maalesef aptamil ilk doğduğunda kullanmıştım oda iyi gelmedi oğlum 6 aylık 😏
Birannebirfurki Dilara61 kusma falan yaptırdı mı sma optipro kullanıyoruz ama o da kusturuyo humana veya similac denemeyi düşünüyorum
Minikadam25 mamAras onu tavsiye eden çok oluyor diğer postlarda görmüştüm kilo alımı nasıl birde kusma oluyor mu
mamAras Minikadam25 kusma, gaz ve kabızlık yapmayan tek mamaydı, ayda 1 kg alıyordu 3.aya kadar 3.aydan sonra 600-800 arası oynuyor
Ayseksii Bebelac gaz yaptı. Genelde tüm mamalar gaz ve kabızlık yapıyor anne sütü yerini tutmuyorlar ama hipp de bi tık daha rahat ettik
mamAras Minikadam25 1.haftasından sonra hep mamayla beslendi şuan 3 buçuk aylık ve bimin maması dışında bütün mamaları denedik her anlamda bu en iyisiydi ve bayılarak içiyor sorun olmadı hiç ama gold alıyoruz biz düz bebelac nasıl bilmiyorum