Sibel559 27 günlük bebeğim var galiba doymuyor. Özelikle geceleri hiç uyumuyor 2 den 5 e kadar uyanık kalabiliyor ağlamıyor da ama uyumuyor da mama verməli miyim sizce sütüm de az geliyor galiba
Ikrazumra19 Sibel559 uyanik kalmasi normal aglarsa ac olabilir ama bez sayisina bakin mesela bezleri dolu oluyormu 1.ayda kilo aliki nasil bunlar belli eder zaten
Ek-istanbul Sibel559 hemen koy memeye boşta olsa çeksin çoğalır süt zaten suan çok gelmesini bekleme yeter ona kilo almadıgı takdirde doktor önerecektir hemen mamaya sarılmayın
Ikrazumra19 Sibel559 az degil kilosu aslinda normal ama iciniz rahat edicekse geceleri verebilirsiniz
Ek-istanbul Sibel559 ayda 500 gr üstü normal tabiki iyi vermeyln hemen mama 1 ay kontrolünde doktor zaten en doğru yönlendşrmeyi yapar
mtmcn Sibel559 kilosu cok guzel sutunuz varsa mama verirseniz meme ihtiyac yok diye sut uretmeyi birakir cis sayisi iyiyse vermeyin ac cocuk aglar sizinki gece gunduzu karistirmis olabilir cok kucuk ya da duzeni oturmamistir sut memede depolanmaz bebek cektikce gelir merak etmeyin
Benanneyimanne Sibel559 gayet güzel kilo almış yetersız olsa sütünüz bu kadar almaz doktorunuz yönlendırır şuanda bebegınızn gece gunduz ayrımı yok o yuzden gece uyanık olması ac oldugu anlamına gelmez gunde 5 6 dolu çişli bez alıyosanız doyuyordur kılosuda guzel
Sibel559 Ikrazumra19 27 gündür çoğu geceler böyle ac olmasına bağlıyorum benim annem sadece 4 gün kaldı yanım da tekim. Düzenli besleneniyorum uyuyamiyorum
Ikrazumra19 Sibel559 anladim sknti etme canim geceleri 1 kere ver hem sende sut birikir hemde uyuyup dinlenirsin bende iyi beslememedigim uyumadigim icin sutum azdi mama takviseyi yapmistim
mtmcn Sibel559 evet olmasi gerektigi gibi bosuna mama verip sut uretimizini azaltmayin doktorunuz zaten baslamaniz gerekirse soyler sutculuge devam😃
Sibel559 Ikrazumra19 sütümü sağdim çok az bişey sağdim ama 65 ml süt çıktı sağsam daha sa geliyor iyi mi sizce