Arapgelin Bebeğim 53 günlük sürekli kusuyor kıyafet değiştirmekten yoruldum valla sizinkilerde böylemiydi bi tek benimkisimi büleeee🥵😞
Arhim Arapgelin bazı bebeklerin reflusu oluyor kızımda cok kusardı halada arada cıkarır 11 aylık ah ben ne cektım
ebahd Arapgelin bende aynıyım malesef kusan bir bebek kızım yapacak bişey yok malesef büyüdükçe geçeçek inşallah
Semilay Arapgelin benim kızımda çok kusardı küçükken halanda arada bir kusar 6ay 9 günlük olduk bu arada
Minniemouse_4235 Arapgelin anlıyorum ama yapacak bişey yok bebeğine dikkat et yan yatır boğazına gitmesin Allah korusun
Arapgelin Arhim yaa evet çok zor üzerini değiştirmesem hep ıslanıyo üşür diye korkuyorum çıkarsam günde 3 kez falan değiştirmem gerekiyo🤦🏻♀️
MasalsMommy Arapgelin çok normal canım benim bebeğim de öyleydi,hala da öyle. Kucağınıza alırken bir bez , örtü falan serin omzunuza öyle alın kucağınıza
Nidaabaserr Arapgelin benim kızım da 55 günlük oda çok kusuyordu doktor fizyolojik reflü olduğunu söyledi . ilaç kullanmaya başladık daha iyi gibi eskiye göre
Fatmacicek Kusması belki normal belki bir işarettir . Oğlum 4 aylık son 15 gündür kusması olunca götürdüm Dr a reflü dedi ve toz karışım bir ilaca başladık . Dünden beri kullanıyoruz aman aman kusma olmadı ama dahada iyi olucak inşallah . Bence Dr a götürün.