theQueen Mami bol bol su, zeytin yağı, günkurusu, yeşil kabak ☺️ Kabızlığa en iyi gelen şeyler 👍🏻 Ve muz vermemenizi öneririm eğer verecekseniz de miktarını minimuma indirin derim ☺️
Selmayusuf Mami 2 tane kuru kayıısıyı akşamdan bir çay bardağı sıcak suya koyup bekleyin. Sabah hem suyunu hemde kayısıyı ezip verinn. Çok deneyen var instagramda gördüm. Bir doktroun sayfasında da gördüm.
Minnosunannesi Mami ben kuru kayısıları biraz su koyup haşlayıp blendrırdan geçiriyorum marmelat oluyo gün içinde kahvaltısına muhallebisine bir kaşık ekliyorum kabızlık sorunumuz olmuyor
Mami [bilinmeyen] Pure yaptigimda bebegim almadi. Sabahlari Armut veya elma rendeliyip icine muz katiyorum. Oglen corba veriyorum anne sutune de devam ediyoruz. Hazir mamalar vs. Hic kullanmadik
Mami [bilinmeyen] bugun sabah icirdim evt az az yapmaya basladi ama suratini bir gorseniz ikiniyor ikiniyor guluyor bende taklidini yapiyorum sonra bana da guluyor hic kiyamiyorum cok tatli yaaa
Dorukveannesi Selmayusuf ben yaptım ama yulaf ezmeside ekledim kayısı yı haşladım yulaf ezmesini de ayrı yumuşattım birazda zeytin yağı atıp ezdirdim zorla yedi 😁Sonuç ertesi günkü kakası bildiğiniz cıvık 🤣Birebir çözüm kayısı deneyin mutlaka