minikbirbal 7 aylık bebeğim bir süredir kabız. Dün doktora gittiğimizde bu ilacı kullanmamızı söyledi aldım fakat internetten biraz baktığımda ishal için kullanıldığı yazıyor. Bu ilacı kabızlık için kullanan varmı?
03saliha06 minikbirbal bağırsak düzenleyicisi canım bende bebeğim için kabızlığa kullandım çok iyi gelmişti bize inşallah sizde de işe yarar
Neib minikbirbal maflorun saşesi var o ishal için canım biz kullanmıştık,damla olan bağırsak düzenleyici ve gaz giderici
minikbirbal 03saliha06 ah inşallah yavrum günlerdir ağlayarak yapmaya çalışıyor. Herkes ishal için yazında tereddüt etmiştim çok sağol kuzum
03saliha06 minikbirbal ek gıdaya geçiş yaptıysanız ondan da olur yedirdiğiniz şeylerin içine bi tatlı kaşığı da zeytinyağı dökebilirsiniz onun da faydasını oluyor
minikbirbal Woody işe yaradı mı peki sizde de bebeğim günlerdir kıvranıyor bir an önce geçsin istiyorum
Woody minikbirbal bizim durum biraz farklıydı. Reflü için kullandıgımız şey kabız yapabilir diye vernişti. Çok sıkınto çekmedik şükür ama yapamadıgında ben zeytinyagı veriyordum. Ayrıca poposunı zeytinyagı ile uyarıyordum
minikbirbal Woody bizimde reflü ilacıyla başladı ama doktorumuz bu konuda uyarmadı. İlacı kullandık kabızlık başladı belirttim durumu ama takviye önermedi asla. Sonuç bu dün lavman yaptılar bugünde maflor başladık😞
Woody minikbirbal ilaç mahvetti kızımı. Doktor değiştirdik. Bebelac thickener kullanıyoruz. O gunden beri rahatız. Tavsiye ederim
minikbirbal Woody bebelac gold kullanıyorum. Dediğiniz çeşiti her yerde satılıyor mu daha önce denk gelmedim
Woody minikbirbal mama değil bahsettiğim. Kıvaö artttırıcı. Mamaya veya anne sütüne karıştırıyorsunuz. Detaylı anlatmıştım. O konuya etiketledim sizi. Eczaneden alıyorum ben. Yine bir sorunuz olursa cevaplarım elimden geldiğince. Kızıma çok çok iyi geldi. o yüzden gördüğüö konuya yazıyorum
minikbirbal Woody birşey daha sormak istiyorum. Bu maflor isimli ilacı açtıktan sonra nerede muhafaza ettiniz