NazikArya Merhaba kizlar Daha yeni dogum yaptim 3 aylik bir bebegim var surekli kusuyor bu soguk havalar girincede daha cok kusmaya basladi malum pandemi donemi oldugu icin hastanelerede gidemiyoruz özel hastanelerde almis basini gidiyir ne yapacagimi şaşırdım artik 😔😔😔😔
Bisaniyebakarmisin NazikArya Reflü ,süt alerjisi ,mide genişleme çabası bunlar ihtimaller fakat Dr un muayenesi şart . En kotu instegram da bı çocuk Dr una sor bakalım . Burdan yanlış yönlendirme olmasın ,telaşa kapilirsin sonra
Pamuguum Uzun sure surekli kusuyordu Aptamilin reflü mamasını almıştım bide bebelac tickener (di adi yanlis hatirlamiyorsam) bunu mamasına katlmistim uzerinde kullanımı yazıyor. doktorumuz gaviscon yazmışti bizimki reflü idi. Hala da devam ediyor . Tabi yinede doktorun tani koyması sart enfeksiyon vs de olabilir kusma sebebi .
NazikArya Pamuguum hastaneye gittigimde reflü olsa durmaz bu cocuk demisti doktor röntgenle 1.5 aylik bebekten idrar istedi tam rontgen sırasi beklerken covid olan kisilerle dolu oldugu icin o gunden itibaren gitmiyorum doktora