Aysada Bebeğim 3. Ayını doldurdu ve uyku düzeni tamamen bozuldu saat başı kalkıyor , gündüzleri de 2-3 kere 20şer dakika uyuyor sadece. Zombi oldum çok uykusuuuuuzum ne zaman geçecek ne zaman 3 4 saat aralıksız uyuyabilcem yahu😢
Tazeanne0134 Aysada valla kuzum inan bende oğlumun o günlerini özlüyorum kafayı yicem valla 9 ay 21 günlük olduk hele atak haftasında oldu mu abooo
Fatos-esen Aysada malesef bnde öyleyim bnmkide 2bucuk aylık uyuyor uyanıyor sabahlara kadar ayakdayiz
Mom091 Aysada 21 aylık daha yeni kapattı gözlerini. 3-4 saatlik uyku ne ya? Yeniyor mu o? Var mı öyle bir şey?😁
Eyocan15 Aysada yok bizim ki de 3 gündür uyumuyor geceleri gündüzleri biraz iyi ama geceleri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ozlmsvn Yalnız olmadığıma çok sevindim ☺️Şuan kızım kucağımda zıplayarak yazıyorum 😂2 aylık olduk bugün çok şükür
Acemianne92 @Aysada uyumuyoruz kızım 50 günlük sürekli uyuyup uyanıyor 1 saat deliksiz uyusun istiyorum sadece şu anda da ayağımda sallıyorum uyusun diye esniyor gözleri kızarıyor uykusuzluktan ama uyumuyor direniyor resmen
Yenianne5521 Acemianne92 bende bununla ilgili post açmıştım kundak yaptırıyor ise kundak yap dene çok güzel uyuyor benimki kundaksız kendini uyandırıyordu
Aysada Acemianne92 bizim de ilk 40 gün öyleydi sonra birde bi düzene girdi 3 er saat uyuyup beslenmeye kalkıyordu şimdi 1 haftador tekrar bozuldu :/
Tazeanne0134 Mutlu-anne imdi hani hamile kaldığımız tarihten itibaren oluyor ya hafta hafta bu atak haftası da aynı mantık doğduğu günden itibaren kaç hafta olmuş onu sayıyorsun sonra boşta kaç gün varsa onu ekliyorsun bugün itibari ile benim oğlum 42+1 haftalık bu şekilde düşün
Ebrugg Aysada bizde 2.5 aylığız uyku düzeni olsun diye her gün aynı saatte yıkıyordum. Yıkama öncesi besleniyordu sonea banyo yapıp uyutuyordum şimdi düzeldi bizim 6-7 saat uyuyor
Tazeanne0134 Ebrugg işe yaradı mı kaç gün sürdü düzene girmesi ama benim oğlum şuan hem diş huysuzluğu var hem de atak haftasında bitince başlarım anca
Ebrugg Tazeanne0134 valla bende işe yaradı 1 hafta kadar yaptım. Üstelik kolik bi bebekti ona rağmen düzeldi