Mira1234 Merhaba 26 günlük bebeğim ama gaz problemi çok var ne yapmam lazım? Gaz damlalarından nurse harvey ve relaktas dan sonuç alamadım
Derya_nil Mira1234 sab simlex kullandım hemen etki etti 2. Aydan sonra gaz falan kalmadı yavrum da elhamdülillah 🥰
Kuzeybkc Mira1234 bnde birçok damlayı denedim sab simpleks günde 4 kere 10 damla bio gaia günde 1 kere 5 damla olarak kullanıyorum baya fayda gördüm. Rabbim yardım etsin
nilayyyyy Mira1234 piyasadaki bütün damlaları denemiş bir anne olarak gripe satar diye bir damla var onunla bu sorundan tamamen kurtuldum bebeğim 7 aylık şu an :) 1 aylıkken başlamıştım:)
Asyaipek Mira1234 gazdamlaları çokta etki etmiyor be kuzum ben biogaia nurse harveys sab sşmplex acı elma yağı denedim spaya götürdüm masaja götürdüm kendimde sürekli masajlar yaptım gene de gaz bombası gibiydi kızım Allah’ıma şükür şimdi 3buçuk aylık rahat etmeye başladı hapşırırken bile pırt diye kaçırıyor 🥰maşallah 🧿
Mira1234 Asyaipek sanırım her gaz damlası her çocukta aynı etkiyi de göstermiyor, büyümesini bekleyecem öyleyse🤦🏻♀️
Asyaipek Mira1234 aynen öyle kuzum biogaia bize çok fayda etti hemen gazını geçirdi diyen çok oldu aldım denedim diğerlerini de çok iyi damla çok faydasını gördük diyen oldu ama dediğin gibi her çocukta farklıymış bu durum biz hiç birinin faydasını görmedik
gozdesh Mira1234 benim doktorum da nurse önermişti ama henüz erken kullanma demişti. bebeğim 1 ay 5 günlük. gazı olduğu zaman karnına gaz masajı yapıyorum bide bacaklarını hafif toplayıp bastırmadan kucağımda emziriyorum emerken çıkarıyo. duş aldırdıktan sonra da çok rahatlıyo
Htcmsb Biogaia kullandım bende ama faydasını görmedim etki etmedi oğlumda büyüdükçe gaz sorunu da gidiyor ben doktora sorup zeytinyağı veriyordum hem gelişimi için de etkili oluyormuş şuan 3 ay 21 günlük artık azaldı gaz sorunumuz