mrvtrk Kızlar sütümüz yediğimiz içtiğimizden ne derece etkileniyor acaba yani cips,bisküvi tarzı paketli ürünler yediğimde çocuğum o gün kötü bir süt mü içiyor sütün vitamini,minerali,kalitesi daha mı az oluyor?
SedefLina mrvtrk ben bişeyi yemeden önce internetten bakıyorum hemen ona göre yiyorum aburcubur abartılmadıgı sürece çok zararı yok bence
kurkmantosuz-madonna mrvtrk ne alakası var gülüm ☺️ O saydıklarını hergünmü yiyorsun , normal gıda almayıp onlar ile mi besleniyorsun 🤗 stres o sütü İnan daha çok etkiliyor kafanı rahat tut bol su iç bol bol emzir o bağını hiç koparma çocuğundan 🥰 o saydıklarından arada bende yiyorum insanız canımız çekiyor 😋😋
mtmcn mrvtrk gunluk meyvenizi sebzenizi etinizi tuketin bol suyu unutmayin yediginiz abur cuburdan bisey olmaz merak etmeyin
ipek-defnem Bende emziriyorum ve bu saydıklarınızj hergün olmasada her hafta tüketiyorum 🤭😬 amaa en çok su ve rezene anason çaylarımı aksatmıyorum birde bol bol sebze meyve yiyorum yani sağlıklıda beslenirseniz bunlar cok farketmez, bence😄 amaa mesela ben kızımda farkettim nezaman kızartma veya fastfood yesem o gün kızım emerken pek iştahlı olmuyor ama mesela bol sebzeli zeytinyağlı yedimmi mememe yapısıyor sanki 🤷🏻♀️😄
mrvtrk Elimden geldiğince dikkat ediyorum bende ama abur cubursuz da olmuyor maalesef 🙁inşallah fazla bozulmuyordur sütlerimizin kalitesi😕teşekkür ediyorum kızlar cevaplar için.