Ekinasel Kızlar bebeğimin gazını çıkardığım halde sancılanır 2 aylık bana önerebileceğiniz gaz damlası varmı memnun kaldığınız
Yarenelibol_ Cesurefe canm bnada verdi doktor ama özel die yazmamıs eczane heralde bebeğim 14 günlük ne kadar kullanmalıyım günde blgin varmı
Cesurefe Yarenelibol_ damladan 20 damla 4 saat sonra 1 tatli kasigi şuruptan dönüsumlu olarak veriyosun.mesela sabah 8 de surubu verdin diyelim oglen 12 damlayi veriyosun aksam uzeri 4 te bi daha surubu 8 de bi daha damla bu sekil dönusumlu
IkraNur Aguline çok iyi geldi bize kakasını yapamıyordu onuda yapabiliyor su iki gündem beri biri tavsiye. Etti bende dün başladım su anlık iyi gidiyo
Pashador15 Doktor bana zararlı hepsi bırak dedi bıraktım cok gazlıydı bebegim. Ve bırakınca daha cok gaz cıksrıp kaka yapmaya basladı iyikide bıraktım . Sıcak tutun alt bölgeyi gaz olmasada sancının olma sebebi bebegin ayaklarını karnınını üşütüyoruz banyoda, bez değişirken. Küvete file takıyosanıx eger bunlar gaz yapar bebeği üşütür ben ikinkat pamuklunpijamanın üstüne triko pant giydiriyorum sıcakta iyi geliyo
Ekinasel Pashador15 Ya aslında çokta sıkı giydiriyorum ama çok çıkarırken bile ağlıyor emerken falan üzülüyorum Bnde ona