Kubram_0106 Arkadaşlar merhaba, tatlı kızımın ensesinde, sağ baş alt tarafta yaklaşık 1 hafta önce bir beze farkettim. Hareketli, ama bana büyümüş gibi geldi. Cuma doktora gideceğim, korkuyorum da. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı aranızda.
rosegirl Kubram_0106 bnm kizimda da var gecen hafta farkttm bnde hemen dr a gotrduk lenf bezleri oldgnu soyledi buyuyormus🤷🏻♀️ uc bes aya bir yila kdr orda durablir korkma film cekmeye gerek yok kndilgnden gecer onmli bsy degl dedi burdan ciktgn an unut kafaya takick bsy degl dedi🤷🏻♀️ Drumuz cok iyidir aslinda ama icime sinmedi niyeyse tabiki de isin ehli onlar inanp guvnmktn bska cagre yok sizde muayene oldktn sora geri donus yapar misnz bana da
Minikbal Kubram_0106 benim oglumdada var doktorunuza sordum bebeklerde olurmuş öyle genelde hastalıktan sonra falan.zararsizmis kendiliğinden gecer dedi.eger ki buyur cogalirsa nedenini arstiririz dedi
Kubram_0106 rosegirl anladım kardeşim, yüreğim rahatladı biraz. Tamam kardeşim yazarım mutlaka. Allah evlatlarımızı korusun inşallah
rosegirl Kubram_0106 aminn hepimizin yavrusnu korusun insallah rabbim🙏 icinzi ferah tutun sizde kontrolnz guzl gecer insallah🙏