Momzone İştah olmazsa az yemekle doyuyorsam hatta yemek yemeyi unutuyorsam süt olmaz mı ya da gun gectikce azalır mı
Sibelll Momzone su içmekle süt oluyorlar diyorlar ama sadece su ile hiçbir şey olmuyor emziren biri olarak söylüyorum öğününüzü kaçırmadan yemelisiniz.Tabii su da için
AyazAslan Momzone yeterince vitamin almalisin, ve en onemlisi bol bol su icmen. Vitamin haplarida kullanmani tavsiye ederim
Domino Canım mutlaka yemelisin ve bol su içmelisin tabi ki de sutun azalir ve zamanla biter. Zorla yemeye çalış bebegin için.
Sareveduygu Çok fazla yemenin hiçbir katlısı yok süt oluşumuna .bol su için yeşilliklerden yiyebiliyorsanız yiyin ve süt ürünleri tüketmeye çalışın .severek yediğiniz yiyecekler süt yapar zorla yedikleriniz değil
Seydanur2355 Canim ben mide kuculme ameliyatliyim ondan cok sey yiyemiorum .. bana en buyuk sut yapan seyin su oldugunu dediler. Gece ve gunduz 1.5 ltre su tuketiom ayrica bazen tatli pasta da yiyom canim cekio yiyebildigim kadar falan. Rezene cayida iciom .. sut bol.bol oluo..yemek fazla yiyiyp sakin kg alma sutum olacak diye .. su ve rezene cayi on numara ..ben 22 gundur dogum yaptim 17 kg almisdim simdi tartiya ciktim hepsini vermisim :)
Acemi_ogretmen_annee Protein almaya çalış yiyebiliyorsan bir yumurta bol yeşillik sebze ağırlıklı dereotu çok güzel süt arttırır. Meyve yemeye çalış tahin helvası da süte çok etkili rezene ısırganotu çayı içmeye çalış gerçekten önemli beslenme ve dinlenme uyuma bunlarda süte etkili