Heyecanligebe Doğumda kaç kilo gitti acaba benim 13 gün sonra sezeryanla doğumum var ödem ne kadar sürede çekildi bide emzirmek gerçekten zayıflatıyomu 😔😔😔
Zynpemrh Heyecanligebe 57 kiloyla hamile kaldım 82 Doğum yaptım 29 günlük bebeğim 65 oldum ama bende baya ödem olmuştu 🙈 Normal Doğum yaptım ama
Sydturan Heyecanligebe 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo oldum hiç ödem yoktu bebeğim 6 aylık 56 kiloyum 🙂
Toprakbey Heyecanligebe 9 kilo almıştım 5 kilo gitti emzirmek karnını sıkılaştırıyor sadece. Onun dışında hamileliğimde yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum sanki 🙈 2 ayda kaç kilo aldım bakamıyorum bile 😁😁
Asli91 Heyecanligebe doğumda 7 kilo gitti. Bebek zaten 3600 dü. Sezeryan yaptım bu arada. 76 hamile kaldım doğum 103 😅. 6.ayına girecek kızım 81 oldum.
Zynpemrh Heyecanligebe kişiden kişiye değişir canım hani sezeryan doğum yapcam demişsin ya ondan ☺️ İnşallah tez zamanda verirsin 😊
Tazeanne16 66 kg ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim 1 ayda 10 kg verdim, 3 aylık oğlum suan 59 kg yum :) bol su içiyorum
Seydanur2355 90 kg ile hamile kaldim 107 ile sezeryan oldum 22 gunluk bebegim 17 kg vermisim.. sagolsun oglum sabah aksam beni sömüruo..bende su cok tuketiom kilo almamak icin ve sutum olsun diye ..
AliEgem 62 ile hamile kaldım doguma 78 le girdim suan iki aylık bebegim 68 kiloyum... benm basen ve göbek var onları sıkıntı ediyorum
Tazeanne16 Lohusayken şerbet iç tatlı ye on ye bunu ye bol bol ye diyenlere uyarsan o kiloları inan veremessin kalıcı olur, önemli olan sağlıklı yiyecekler yiyip bolbol su içmen , ben ekmek yemiyorum bolbol su içiyorum tatlı yemem bazen canım çekiyo yiyorum o ayrı, oğlum bide sağılsın gece gündğz sabah aksam sömürüyo beni bide ben cok hiperaktifim bi dk durmuyorum o da var
Heyecanligebe Tazeanne16 o sakatlığı yaparmıyım ewe gelmeden diyetisyene gidicem hamileyken gitmedim şimdi kesin gidicem gel dedi süt ağırlıklı beslenelim dedi inşallah gider
Tazeanne16 Heyecanligebe bide benim kanamam doğum yaptıktan hemen sonra bi başladı 55 gün bi fiil sürdü sonlara doğru azaldı gerçi, kg vermemde büyük etken
ahlasinannesi 58 kiloyla hamile kaldım 78le doğuma gittim çıktığımda 70 kiloydum 1 aylık olduğunda bebeğim 55 kiloya inmiştim 😊 özel bişey yapmadım sadece bol bol su içtim
Tazeanne16 ahlasinannesi yalnız sen acayip vermişsin kilo ne güzel, benim hedefim 55 kg olmak ... bakalım artk
Sevdasoylu Toplamda 16 kilo aldım 10 kilosu doğumda gitti 3 kiloda ilk hafta gitti 3 kilo fazlalığım var emziriyorum yediğime içtiğimede dikkat ediyorum yinede gitmiyor 😒