Sdilarapelit123 Meryemtuba ılık duş aldırın. Zıbınla dursun çok giydirmesi. Eklem yerlerine bezi sirkeli su ile yıkayıp koyun bir kaç kere tekrarlayın. Çok geçmiş olsun
Beril_eslem Meryemtuba ateşi yüksekse çok uyutmayın çünkü uykuda da ateşi çıkıyor bebişlerin,uyandırın banyo yaptırın allah korusun riskli derecedesiniz çünkü,arkadaşlar söylemiş calpol ve duş işe yarayacaktır inşallah
glsm42 Üzerinde sadece zıbın kalsın koltuk altına ve alnına sirkeli sıcak su ile tampon yapın yarım saatte bir bez ile tekrarlayın bunu üzerini kesinlikle örtmeyin sadece zıbın kalsın düşer inşallah calpol 1 saatte etki ediyor bu arada 6 saat arayla tekrar verin geçmiş olsun
Nil16 Meryemtuba eklem yerlerine soğuk su ile tampon yapın üzerin de zıbın kalsın calpol 4 saat arayla verebilirsin yine de düşmezse fitil ver canım çok geçmiş olsun
Meryemtuba Beril_eslem şuan uyuyor ama arada uyanıyor geri uyuyor üstünü çıkardım ama bezi koyunca ağlıyor geri itiyor izij vermiyor koyim
Nurtalib Meryemtuba gecmis oksun csnm bi akraba falan yok mu düşmüyorsa hastaneye gitmen lazim enfeksiyon falan kapmıştır
Meryemtuba Nurtalib saol canim yok kaynanam köye gitti şuan burda deyil eşim işte sabah gelir anca akrabamda yakında kimse yok ya napcim kafayi yiycem
Nil16 Meryemtuba fitil daha etkili rahatlatırdı eşiniz söyleseniz izin alıp gelemez mı panik olmayın böyle büyüyecekler ılık duş aldırın koltuk altına bez koydugunuz da bir elinizle ellerini aşağı çekip tutun ben öyle yapmıştım durdurmuyordu şifalar diliyorum
Meryemtuba Ayaz_21 ya canım koymama izin vermiyor ki atıyor ağlıyor bezi yanına götürunce başlıyor ağlamaya
Pelin87 Ayaz_21 sirkeli su çok tehlikeli insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen, bi bakın zararlarına
Prens0205 Ayaz_21 sirkeli su ateşi anlık düşürüp sonrasında daha çok yükselmesine sebep olabiliyor ve alnına bez koymak çok tehlikeli çünkü ateş genellikle başımızda yoğun oluyor ve koyduğumuz bez damarların çatlamasına sebep olabilir o yüzden eklem yerlerine sadece bez koyulması gerekir ılık duş aldırırkende boynundan aşağısı duş aldırılmalıdır
Pelin87 Meryemtuba hemen ılık suya sokun, odanın ısısını düşürün, kesinlikle sirkeli su yapmayın ve çocuğu soğuk suya sokmayın, calpol var mı evde ya da başka bir ateş düşürücü onu içirin ve kıyafetlerini azaltın üstündeki
Meryemtuba Nil16 fitil yok canim eşimde izin alamaz hem iş yerinde baya uzak bez koyuyorum onuda atıyor bırakmıyor
BuseveMinigi Meryemtuba calpol 30 60 dk içerisinde etkisini gösterir. En yüksek etkisini göstermesi 1,5 3 saat arası. Eğer etki göstermiyorsa tavsiyem doktora götürüm. Kafamıza göre ilaç kullanmamak en iyisi 🤲🏻 Oğlumunda kulak iltihabından ateşi çıkıp çıkıp inmişti keşke en baştan doktora götürseydim diyorum. Bence vakit kaybetmeyin.