Cansu- Merhaba arkadaşlar bebeğimin özel aşı zamanı geldi yaptırmaya karar verdim ama aşıların yan etkileri konusunda tedirginim yaptıran arkadaşlar aşıdan sonra bebeğinizi durumu ne oldu paylasımında bulunmanız beni çok mutlu eder
cydcvk Cansu- hepsini yaptırıyorum 1 kez ateşi biraz yükseldi 37.4 oldı 1 çay kaşığı calpol verdim düştü hemen.vermesemde olurdu. Yapılması gerekiyor bu kadar tıp insanının bi bildiği vardır
uygar48 Cansu- hele ki şu zamanda kesinlikle yaptırılmalı bence. Geçen haberde izlemiştim rota virüsi çıkmış bazı çocuklarda, hayvansal gıdalardan bulaşmış, az pişmiş et vs.gibi. İçinde bulunduğumuz zaman iyi değil yaptırmakta fayda var derim 👍
Burcem Cansu- kesinlikle yaptırılmalı rota 2 dozda bitti herhangi yan etki yaratmadı çok şükür menenjit aşısı içinde 1 yaşını bekliyoruz🌼
Sarisey Cansu- hepsini yaptiriyorum (yaptirilmali diye düşünüyorum) ates kusma halsizlik huysuz vs hicbirini yasamadik cok sukur🙏🏻
Aysegul3442 Yaptırılması taraftarıyım,Ülkemizde çok fazla Farklı milletlerden insanların artmasıyla bu iki aşıda kritik önem kazandı, menejitte ateşimiz 39,5u buldu , rotada daha hafif bir ateş ve çok az ishal oldu.
Cansu- Arkadaşlar yaptırdım ama 3 aşıyı aynı anda yaptı doktorumuz rota menenjit ve menengog bebeğim 3 aylık ilk dozlarını birlikte yaptı
Cansu- Üçü birlikte oldugu için cok huysuzdu ilk gün gecede biraz ateşledi şuan daha iyiyiz 3 gün geçti