Ardenayse 13 günlük bir bebeğim var ama geceleri hiç uyumuyor gündüz de sürekli uyuyor acaba kızım gibi bebeği olan var mı normal mi hep böyle mi olur acaba oğlum da küçük gündüz onunla da ilgilenemiyorum ☹️☹️
Belinaysmom Ardenayse bizde 1 aylıgız aynı durum gündüz problemsiz kendiliginden uyuyor geceleri 10dk anca uyuyup uyanıyor kırkı çıkana kadar normal henüz gece gündüz kavramlarını bilmiyorlar çünkü minikler
seyda_gns24 Ardenayse benim 2 ay 12 günlük hâlâ öyle gündüz kendiliğinden uyuyor fakat gece uyumuyor sabah 6 yı bile gördük ne yapacağız bilmiyorum inşallah düzelir 4. Ayda düzelir diyolar ama bakalım 😶
ManiacsArmy Ardenayse bebeginiz daha gece gündüz ayrımı yapamamis cok da normal ama gündüz uyutmayin ki gece uyusun bi kac gun afallicak sonra toparlicaktir
Neslihantrkk Ardenayse 16 günlük bebeğim bizimde aynı 😔 gündüzleri 3 saatte bi emmek için uyanıyor . Akşam 11 e kadar rahatım 11 de nöbet başlıyor 😀
Belinaysmom Ardenayse youtubede dualı ninniler var yenidoğan için birde fön makinesi sesini dinletin bizim işe yaramıştı
Ardenayse ManiacsArmy uyanmıyor ki 14 günlük bebe bence çok uyumalı gündüz emmeye bile zar zor uyanıyor uyanık nasıl tutabilirim ki ☹️
ManiacsArmy Ardenayse annesi ayaklarının altına cimcik at bana bi doktorum soylemisti doğum yaptığımda uyandir emzir diyodu böyle böyle bas parmaginla işaret parmaginla vur ve altını açarsan uyanır. Bebekler altının açılması rahatsiz eder