Alyanur 4..ay aşısı gibi zormu 6. Ay aşısı 3 gun cektik biz 4. Ay aşısını ates olmadi ama 3 gun inanilmaz huysuzdu Allahim ne cektim kabusum oldu bu aşılar tabi onun iyiliği icin ama insan üzülüyor
Nesllii Alyanur canım ben kızıma 10 gğn önce yaptırdım huysuzluk filan yapmadı çok şükür ilaç vermemiştim ateş bile yapmadı ama o gece ben uykusuz kaldım sürekli ateşini ölçtüm 😂
[silindi] Alyanur aşıları yapılırken çok huysuzdu çok ağladı emzirdim uyudu eve geldiğimizde çok iyiydi gece biraz ateşi çıktı bende ılık duş aldırıp calpol verdim uyudu mis gibi inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız
Nesllii Alyanur 4 tane yapıldı biri ağızdan bir sağ bacağından 2 sol bacağından oldu biraz ağladık ama geçti sonra ☺️
SibelKaratepe Korkurmat gibi olmasın her bebe bir değil 6. Ay aşısına kadar ne ateş ne huzursuzluk yaşamadık ama 6. Ay asisinda biraz ateş yükselmesi bolca huzursuzluk en önemlisi de 2 gün ayağını ne oynattı ne dokundurdu bizim ki biraz ağır geçti ya onu öyle gördükçe içim parçalandı insallalh sizin ki çok kolay olur ve hiç acı yaşamaz 😇
Sebosss Bizde de ateş olmamıstı hiç canım ben gitmeden bı saat önce falan bı çay kaşığı calpol vermiştim gelince de bı 4 saat sonra verdim sonra vermedim gece uyuyacagi zaman her ihtimale karşı insanlık hali uyuyakalirim belki ateşi yükselir diye verecektim ki o an zaten ateşi biraz yükselmişti tekrar calpol verdim çok şükür o gece bidaha yükselme falan olmadı hafif huzursuzluğu vardı o da geçti iki güne canım inşallah sizin de rahat geçer