1anne1yavru Bebeğim 8,5 aylık anne sütü alıyor ama gece sık uyanıyor o yüzden gece yatmadan ne verebilirim onu tok tutacak. Siz ne veriyorsunuz bebeğinize gece tok tutması için önerebileceğiniz tarifler var mı?
OmerAsafm26 1anne1yavru Bizde 8 buçuk aylığız emiyor cok kalkiyo yatmadan kaşık maması veriyorum ama yinede cok uyaniyo aç oldukları için kalkmiyolar memeye alışkın oldukları için uyaniyolar
Arfeasli 1anne1yavru bnm kızımda 8aylık 2ay önce gece bi kere kalkar emerdi diş döneminde gece rahatsız oldu sürekli yattı kalktı emdi gezdi vs şimdi de sürekli kalkıyo çalışıyorum bnde çok zorlanıyorum artık ama aç değil bnm kiz 2dkka emiyo sanırım bni istiuo ne yqpacagm bilmiyorum :((
Arfeasli 1anne1yavru irmikli tarifler var meyve BN denedim sevmedi kızımm ama açlıktann değil bu canavarlar :))
Arfeasli 1anne1yavru oyy maşallah belki ondandami dedim ama ne bilim ya bebişler bu gece 6 kere kalktk bizz işte uyukluyorum :)
Altun Arfeasli benim kız da yedi ay olacak ayın sekizinde aynı geceleri hiç uyku yoknbend e bugun eşime mama alalım dedim artık dayanamıyorum sinirli olmaya başladım