Cgdmltr93 https://imgyukle.com/i/I3ygqH pompamın busu kaybolmuş ve çekmiyor bu nedir ne işe yarıyor yardımcı olur musunuz
Sevgilimmm Cgdmltr93 cekim yapmasını sağlıyor..kutuda yedekler de çıkıyordu sanırım..yoksa bence sipariş verin o olmadan çekmez
aLmisMomSs Cgdmltr93 valf canım ismi. O olmadan sağım yapamazsın maalesef. Ekstra alabilirsin ama bildiğim kadarıyla kutudan cıkıyor yedeği
Cgdmltr93 Purple13 yaaa napıcam peki 🙁 yenisini mi alıcam. Bi de elektrikli ve manuelin parçası aynı mıdır?@Melikederinakinnn
Purple13 Cgdmltr93 parçalar aynımı bilmiyorum canım ama sağmaz o olmadan. Yedek oluyor kutuda yok mu. Yoksa almam lazım.
Cgdmltr93 Sevgilimmm peçete poşet falan sardık olmuyor 🙁 sipariş verilir de ben anneme geldım pompayı evde unutmuşum eşim kargoladı kargo 60 lira. Şimdi bi de bunu alıcaz 30 da bu. Yenisi alınırdı bu paraya.
Cgdmltr93 aLmisMomSs @Purple13 @Deletedmom5284 yedeği evde var evet ben annemdeyim. Zaten pompayı eşime kargolattım evde unuttuğum için 60 liraya. Şimdi bi de bunu kargola dersem kızar 🙂 yenisini alırdım o paraya. Pompayı da arkadaş verdi güyaaa ücretsiz. Alcaz artık napalım