Deletedmom5284 GizemmmE 2 sene hapla korundum bir tane hap atmayı unuttum hamile kaldım, çok şükür kaldım elhamdülillah şikayetçi değilim vakti gelmişti 😂 Ama iğneye başlayacağım artık daha kolay
Nil16 GizemmmE yıllardır aylık iğne kullanıyorum memnunum bunu kullanarak hamile kalman imkansız demişti doktorum bıraktıktan 6 ay sonra hormonların düzene girer ve hamile kalabilirsin demişti öyle de oldu kızım 13 yaşında oğlum 18 aylık 20 yaşında anne oldum o yüzden uzun yıllar istemedim bebek şimdi çok şükür çok güzel oldu özlemisız bebek kokusunu 😄
MerveDilbaz Üç aylık iğne👍🏼 hem bi süre sonra adeti de kesiyor (benim ikinci aydan itibaren kesti) kanama yok, sancı yok 😃 koruyuculuk oranı da yüksek
Mom8 GizemmmE ben uzun süre hap kullandım. Düzgün içerseniz koruyuculugu çok yüksek. Şuan hormonlu spiral ile korunuyorum bundan da çok memnunum
MerveDilbaz Zalimsin ilk adet döneminde biraz yaptı ama normalde adet dönemlerinde gergin oluyordum. Direkt iğneden olmamış olabilir
Esmasengur GizemmmE bence spiral 1. 5 senedir kullanıyorum taktırmaya giderken Bi kadın vardı 3 ay ignesi vurdurmuş hamile kalmış hap kullanmış hamile kalmış en son çare spiral taktırmaya geldim çok korkuyordum dedi 7 tane çocuğu varmış kadının spiral taktırdım ve çok memnunum
Zalimsin MerveDilbaz bende de hep gerginlik oluyo bı de adet olamazsam sinirli olur muyum acaba diyorum
MerveDilbaz Zalimsin adet olduğum ay gerginlik sinir vardı olmadığım aylarda olmadı ya da daha az oldu.