Yesim52 Merhaba kızlar bebeğim 3,5 aylık normalde 150 cc mama içmesi gerekiyor ama 90 cc içiyor 3 3,5 saatte bir veriyorum ama içmiyor yani kafayı yicem mama değişimi yaptım yine yok bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirm ?
Melikederinakinnn Yesim52 illa 3 aylik 150 cc niye zorluyosun ki ne alaka mamanin ustunde yazani soyluyorsan dusunme onu biz 5 ayliga kdr 120 cc ictik uc saatte bir 6 bucuk ayligiz daha yeni ,150 cc ye gectik
Oykubrcn Yesim52 var biz yaşıyoruz 3 aylıkken başladı 5 aylık olduk hala devam mama biberon herşey değiştirdim yok olmuyor doktorlarda geçer diyor bakalım geçmesini bekliyoruz
Melikederinakinnn Yesim52 doyuyordur midesi 150 cc icecek kadar buyumuyor ucbucuk aylik bebegin yani mama ustunde yazani zorlamayin birakin ne kadar icerse icsin.
Melikederinakinnn Yesim52 kuzum iyiydi yani bi problem olmadi biz hem meme hem mama gdyoruz ama gece mama veryorum mesela gunduz uc saatden erken istyo benimki hatta hala bazen 100 yada 120 cc icer bu sabah sutumu sagdim 100 cc ckti onu icti iki saat sonra mama verdim 120 icti 150 yi bile anca dort bes saat ac kalrsa btryor onun disinda zorlama iki saatte bir mesel 90 dene 4 saatte 180 cc vermis oluyorsu o mantikla yaklasirsan mesela
Melikederinakinnn Yesim52 hemde acikip ackmadigini anlarsin 90 cc dene icsin mama cope de gtmemis olur taze yaparsin iki saat snra baktin ackti anladin sen bidaha 90 yap mesela ki biz dedigim gibi 4.aya kdr 90 cc 5.ayda 120 cc icmeye baslamsti