baloglaninannesi Dilara0335 evet verdim hatta suan 2bucuk aylık tamamen markayla besleniyor. Doğduğunda da de aç cocuk dedi takviye hep verdik
Arvenceren Dilara0335 bn verdm golden goat la başladm süttüm gelmedi sezeryan olduğum içn 2 gün sonra geldi kzm tek meme emdi öbürünü sagıp verdm ek olarakda mama verdm
Seydanur2355 Ben hem emziriom hem mama veriom cunku bazen sutum yetmio yada sut olmuo az yedigimden.. tabu daha cok anne sutu veriom gunde 1 yada 2 gunde 1 mama veriom.. 21 gunluk benim oglum
Betbet Naz1905 bi sorun olmuyo dimi.bende 4 günlük bebeğimmm sütüm gelmediii.korkuyorum sağlıklı olsun diyorum ama herkes olabilir diyooo yani üzülme dedilerrr
Arvenceren Gulsummm yaptı canm iyi bi mama diye aldk kabz yaptı ondan sma ya geçtik oda kabz yaptı evolvia kullandm bi kaç ay 2 günde bi yapiyodu kakasını ama her bebekte degişiyo deneyerek anlarsın ancak
Gulsummm Arvenceren valla kullanmadığım bi golden goat ve evolviva kaldı hepsi kabız yaptı maalesef 😣
NurEsil Dilara0335 malesef hic vermek istemesemde vermek zorunda kaliyorum bu gun bebegim 6 gunluk ve benim sutum hala yetersiz bu sebeple her ogun once emziriyorum ardindan mama veriyorum doymasi icin ... keske sutum yetsede sadece emzirsem 😓
Edalhan Dilara0335 evet veriyorum ilk zamanlar sağıp sütümü artı mama veriyorduk şimdi tamamiyle mama sütümde çok az zaten yine sağıyorum ama günde 30 Cc anca çıkıyor
Zeynepeymen @Dilara0335 Hastane de vermistm hemen sütüm gelmıyor kilo kaybı yasamasın die verdim.Anne sütü alıyor suan yetmedı zaman oluyor ozmn veriyorum fakat almıyor sevmıyor mamayı
Cimcimelerinnnesi Dilara0335 Evet verdik tek göğsümden sut geliyordu diğeri boştu ac kalıyordu yetmiyordu sutum verdim suanda 4 ay 20 gunluk 2 aydır komple mama ile besleniyor 💐