Ily20 Ben kızım doğduğundan beri sütümü sağarak besliyorum memeyi baştan beri istemedi günde ⅘ kez sağıyorum kendimi gece hiç sağmıyorum 4 saatte bir 90/100 cc süt cıkıyor sizde durumlar nedir kızım bu ay 200 gr aldı suan 3 ay 21. Günlük mama takviyesi yapıyoruz
Cgdmltr93 Ily20 gece sağmazsan sütün artmaz sütünün artması için gece 2-3 saatte bir sağmalısın. Gündğzde 4 saatte değil 3 saatte sağmalısın
Oykubrcn Ily20 ben düzenli 4 saatte bir sağıyorum gece de kalkıp sagıyorum beş aylık olduk iki üç saatte sagınca maalesef dolmuyor Benim ki
burcuu26 Ily20 bende sagaran veriyorum bastan beri 3 saatte bir sagiyordum sutum coktu zorlansamda 4 e cikardim ama gece mutlaka sagiyorum sagmazsan azalir sutun 3 saate bir 15 dk sag tek göğsü artar geri insallah benim toolamda 250 cc cikiyor 4 saatte saginca oda bebegime iki ogun yetmis oluyor 3 ay 9 gunluk tek ogunde en fazla 120 icer
Ily20 Oykubrcn bana sağlık ocağındaki doktor dört saatte bir demişti benmde anca doluyor oda 90/100 cc
Meralmirayy Benimde 3 20 günlük 3 4 saate 90 cc başlarda gecede sağıyordumda artık 3 ten. Sonra sağmıyorum
Papatyaseverr Ily20 doğduğundan beri yani 8 aydır sağıyorum ilk aylar daha fazla sağıyordum gecede 2-3 satte bir sağıyordum şimdi sütüm artt gündüz 2 saatte aksam 4 saatte bir sağıyorum günde yani günde 5 kere toplamda oluyor gece sağmıyorum sabah ilk sağışımda 250-300 cc arası çıkıyor diğerlerinde 120 cc bazen 150 cc çıkıyor hala 2-3 saatte bir besleniyoruz 2 kerede ek gıda veriyorum
Mom62636362 Ily20 çok sağsam da az sağsam da aynı miktarda çıkıyor, 24 saatte toplamda 800-950 arası çıkıyor. İki bebeğe yetmiyor hiçbir şekilde.
Melikederinakinnn Ily20 canm asil gece sagman lazm cunku gece sut hormonu daha fazla salgilaniyor ve gece direk memeler beyne uyari gonderiyor gogus bosaldi sut salgiliycak diye gece sag bak nasil artiyor
Ily20 Melikederinakinnn evet başlarda kalkabiliyordum ama. Artık bebeğimi beslemek için bile çok zor kalkıyorum Bebeğim çok huysuz ve uyumuyor hep kucak istiyor 🤦🏼♀️
OzgE_K Ily20 bende oğlumu sağarak biberonla besliyorum. 4 saate bir sağıyorum 90-100-110 arası çıkıyor gün içinde değişiyor gecede sağıyorum mama sadece gece 1 kez veya 2 kez gece kalkmasına bağlı veriyorum bebeğim 4 ay 10 günlük kilosu gayet iyi ilerliyor
Senacay Ily20 canım benim bebeğimde hiç emmedi başından beri hep sagdim 2 saatte bir gece gündüz. 120cc cikiyor
Papatyaseverr kbrdnzz düzenli sağım yapıyorum ve su içiyorum canım benim yeme düzenim bozuk ama suyu ihmal etmiyorum bide bu aralar mandalina portakal yiyorum c vitamini de güzel süt yapıcı
Neslihantrkk kbrdnzz Bol bol su için, ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum .biberon vermedim hiç, 2 saatte bir emiyor bazen saat başı onun dışında günde 2-3 kez sağıyorum her sağdığımda 120cc çıkıyor
AntikSokrates Ily20 kızlar sütünüz olduğunda göğsünüz sert mi yumuşak mi benimki sürekli yumuşak ya kafama iyice taktım
Papatyaseverr AntikSokrates benim hep yumusacık bi sabahları sert oluyor gece dolduğu için ama sütümü etkilemiyor yumuşak olması
Mom62636362 Durusare 15 dk birini, 15 dk öbürünü sağıyorum, sonra tekrar ilk sağdığımı sağıyorum sonra diğerini bu ikinci sefer daha kısa sürüyor ve son damlaya kadar sağıyorum. Tek pompa kullanıyorum, boştaki göğsüme de süt toplama pompası takıyorum