Annemelekk Eşimin telefonunda şifre var. Ve kesinlikle sormuyorum. Ne benimkine o bakar, nede ben… kafamı kurcalıyo bu aralar. Ama sormak istemiyorum. Direk bi girme şekli varsa öğrenmek isterim. Hadi bakalım cin kızlar bilen vardır elbet.
Deletedmom_29 Annemelekk şifreyi girerken elini takip edin. Eşimle biz sifrelerimizi biliriz ama ne o bana söyledi ne ben ona söyledim
Deletedmom_29 Mom095 onları kullanıyorsa evet bu şekilde zor ama illaki şifreyi girdiği zamanlar da vardır
GamzeNazli35 Deletedmom5284 kıramaz kuşum iphonenin. Bi tanıdığımız intihar etmişti tüm herşey telefonundaymış savcılık kararıyla bile kırılamadı şifresi
Erincinannesi Annemelekk ayıp değil mi izinsiz insanların özelini karıştırmak? Aynısını o size yapsa hile hurda ile ne düşünürdünüz?
Yasemin000 Erincinannesi gizlediği şeyler olduğundan şüpheleniyor yazdıklarına bakılırsa. Saf saf otursun o zaman
Nadireyamac Erincinannesi kurcalayabilir bence kocası ne özeli olacak telefonda özellikle birşeylerden şüpheleniyorsa
Annemelekk Erincinannesi ayıp mı ? Güldürmeyin beni. Bunun nesi ayıp. :) ayıbın anlamını biliyosunuZdur umarım. Bu başka bişey. Benim ne demek istediğimi arkadaşlar anlamış. Anlamayan bi iki kişi sadece. Sorun değil
elizinannesi-19 Annemelekk şu eşlerdeki telefon kurcalama merakı nedir anlamıyorum ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Tabi şüphelendiği bişey yoksa.
Azizeguney Annemelekk canım telefoncular apple markasının şifresini kıramazlar bizzat telefoncu yakını olarak söylüyorum. lüks bir sitede çöpte apple bulmuştuk telefon sağlamdı şifresi vardı hiç bir telefoncu açmadı anca faturasıylagötürp apple açtırıyosun şifreyi