Kanginnn Bişey sorcam olgun 6 aylık dün kecı sütünden yoğurt yaptım sulandırmadan sütü bazı kişiler ağır gelir bazı kişiler keçi sütü çok yararlı ver dedı aranızda veren varmı bebeğine
sutas Kanginnn ben de keci sutunden yapiyorum yumurta alerjisi var bebegimin doktor cikmadi ama sute de olabilir tahliller yaniltabiliyor demisti 6. Aydan itibaren hep keci sutu kullandim corbalarinda yogurt yaptim peynirini de tuzu alinmis sekilde veriyorum bir sorun yasamadik cok sukur tabi her bebekte farkli tepki verebilir ama gercekten zor tutan bi sut ve tuttuktan sora da sivik oluyor insallah sorun yasamazsiniz..
Meeerveunal Kanginnn tam aksine anne sütüne en yakın olanı keçi sütüdür hazmı daha kolay bebişler için ben en başından beri keçi sütünden yaparım yoğurdunu şu an 9.5 aylık her gün 200 ml yediriyorum bi sıkıntı olmaz su katmayın
Kanginnn Kanginnn kızlar hepınız sağolun yaptım sulandırmadan ıkı gündür verıyorum severek yedı ve rahatsız olmadı teşekkürler ❣️
Kutibal Geçenlerde bir yazı okudum besin değeri olarak inek sütünden farklı değilmiş ,yoğurt yaptıysanız yedirebilirsiniz sulandırmayın keçi sütünün yoğurdu zaten sulu oluyor inek sütü gibi tutmuyor
Swtlna Ben 1 yaşına kadar doktor tavsiyesiyle verdim. Sindirimi daha kolay ağır gelmesi pek mümkün görünmüyor