Nurahyu Arladaslar ben hic sagmadim göğsümü oğlum 2 aylik hep emzirdim bi sıkıntı olmadi ama iki gündür sol gogsumde bi sertlik hissediyorum cok buyuk bisey degil aradada agri oluyor ama dayanilmayacak gibi degil emzirdim ama gecmedi sizce mastit mi bu yada neden olabilir doktora gitmek gerekir mi ilerler mi artar mi diye korktum
MIRACAYAZINANNESI Nurahyu sadece sertlik varsa süt kanali tikanmistir ilerlerse mastit olur ateş yapar o bölge kızarır. Bebeğinizin çenesi sertliğin olduğu bölgeye gelecek şekilde emzirirseniz geçer inşallah
Nurahyu MIRACAYAZINANNESI yok kizarma falan olmadi ama sertlik göğsün koltuk altina dogru yani çenesi gelmezki ben masaj falan mi yapsam sagmak mi gerekir
venustomris Nurahyu bence pompa varsa sağın masaj yapın benim de öyle başladı süt kanalları tıkanmaya başlıyor banyoda güzelce ovun lahana yaprağı varsa lahana yaprağını soğutup koyun bir de genel cerrah bana kolonya ile ov demişti o da işe yarıyor ama emzirmeden iyice temizleyin geçmiş olsun
MIRACAYAZINANNESI Nurahyu çanta tarzı emzirme şekli diye geçiyor. Tam ters şekilde emzireceksiniz. Çenesi gelir oraya
GamzeNazli35 Benimde başıma çoğu kez geldi şu illet sertlik vardı ama ateş yada kızarıklık yoktu. Sıcak duş,masaj,lahana yaprağı,bol emzirme,kalan sütü sağmak. Hepsini yaparak geçirdim. Doktor mastit başlangıcı demişti.