Hkii Arkadaşlar oğlum için pedagog arıyorum varmı giden yada doktor tavsiye edebilcek olan lütfen çok zor durumdayım 🤦♀️
Handekaran Hkii her dönemleri çok zor desene hiç bir fikrim yok ama kendi doktoruna sorsan o pedagog konusunda yardımcı olabilir belki
damla_44 Hkii benim beykent üni deki hocam var beylikdüzündeydi yeri ama bir arastırın isterseniz adı sevil yavuz
Hkii Susamm uyumuyo kardeşim gece gündüz ayakta yemiyo doğru düzgün telefon istiyo sürekli gece izlemek içinn 😟
Yusufalim Bende gecen post actim cnm bu tip postlar hic dikkat cekmiyor malesef 🤷 tek bir yorum alamadim bir tane oneri gelmedi malesef 🤷
Hkii Yusufalim evet gerçekten böyle ciddi şeylere neden bişey yazmazlar ki anlamıyorum kaynana gelin postları daha revaçta tabii
Hkii Handekaran yarın artık öyle yapıcam ztn kontrole de götürücem bakalım o neler sölicek şuan bile elinde telefon öylece çizgi film izliyo ben uyuyorum o uyumuyo 😕
Pinque Allah yardımcınız olsun 🙏 belki haritalara pedagog diye yazarsanız çevrenizdeki pedagoglara ulaşabilirsiniz,orda yorumlardan yola çıkarak fikir edinebilirsiniz belki @Hkii
Hkii Pinque Kendi doktorumuza bi danışıcaz sonrasında bakıcaz yinede teşekkür ederim Allah herkese yardım etsn
Hkii Susamm Burda bi arkadaş yazdı sağolsun onu araştırıcam ama dedğim gibi öncesinde kendi doktorumuza gidicez artık hayırlısı